Câștigătorii concursului “ORA DE RECICLARE”

 Concursul educativ  "ORA DE RECICLARE" organizat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, Retim Ecologice Service SA și partenerul Lions Zonă în Dezvoltare Dinamic Plus a avut un real succes în rândul elevilor.

S-au înscris peste 400 de elevi din unitățile de învățământ din zona 1 Timișoara. Lucrările au fost expuse pe panourile din Foaierul de lângă Sala Multifuncțională – Palatul Administrativ.

Obiectivul concursului a fost dezvoltarea unei atitudini responsabile a elevilor și profesorilor față de gestionarea deșeurilor, importanța colectării separate a acestora și protejarea mediului înconjurător.

Mulțumim CJTimiș și ISJ Timiș pentru sprijinul acordat în organizarea acestui concurs.

"Foarte multe lucrări frumoase, expresive. Prin aceste lucrări, elevii demonstrează că sunt conștienți de importanța colectării separate a deșeurilor și de protejarea mediului, ei sunt cei care schimbă viitorul și viața prin mesajele lor. Mulțumim pentru participare elevilor, iar profesorilor coordonatori pentru implicare. Felicitări câștigătorilor!" a declarat Romeo Petru Ursu, director executiv ADID Timiș.

Premii secțiunea I desene

Premii secțiunea II eseuri

Premii secțiunea III video + foto

 

Comments are closed.