Campanie anunțare colectare deșeuri periculoase din menajer anul 2023 zona rurală

Ce facem cu deșeurile periculoase din menajer? Acestea se  colectează SEPARAT de celelalte tipuri de deșeuri

 

RETIM Ecologic Service SA și ADID Timiș informează cetățenii din zona 1 rural a județului Timiș că deșeurile periculoase din menajer se colectează separat de celelalte tipuri de deșeuri din gospodărie – reciclabile, reziduale și voluminoase. Astfel, deșeurile periculoase din menajer NU se pun în recipientele destinate deșeurilor menajere și/sau reciclabile și nici pe domeniul public. Deșeurile periculoase din mensaje se păstrează în gospodărie și se vor preda GRATUIT în cadrul campaniilor trimestriale de colectare.

 

PROGRAMUL CAMPANIILOR DE COLECTARE A DEȘEURILOR PERICULOASE DIN MENAJER 2023

În partea rurală a zonei 1 a judeţului Timiş  -  pe raza unităților administrativ-teritoriale Bucovăț, Parța, Variaș, Sânandrei, Săcălaz, Șandra, Iecea Mare, Mașloc, Pișchia, Fibiș, Cărpiniș, Cenei, Checea, Foeni, Otelec, Uivar, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvăz, Peciu Nouse vor colecta deșeuri periculoase din menajer în cadrul unor campanii trimestriale în perioadele:

 

•          01 februarie – 02 martie 2023

•          02 mai  - 31 mai 2023

•          03 iulie  - 1 august 2023

•          31 octombrie – 29 noiembrie 2023

 

Fiecare campanie de colectare va fi anunțată prin intermediul canalelor mass media și prin distribuirea de fluturași și afișe, datele exacte la care se efectuează aceste campanii în fiecare localitate. De asemenea, toate primăriile locale sunt informate despre efectuarea acestor campanii și pot oferi detalii despre calendarul organizării acestora și locațiile în care sunt amplasate containerele de colectare.
 

 

Comments are closed.