Câștigătorii concursului “Arta reciclării”

Concursul educativ  "ARTA RECICLĂRII" organizat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș și Organizațiile partenere care implementează răspunderea extinsă a producătorului, împreună cu partenerul Zona în Dezvoltare Lions Dinamic Plus Timisoara a avut un real succes în rândul elevilor.

S-au înscris peste 700 de elevi din unitățile de învățământ din zona 0 Ghizela, 1 Timișoara, 3 Deta, 4 Făget. Lucrările au fost expuse pe panourile din Foaierul de lângă Sala Multifuncțională – Palatul Administrativ.

Prin aceste concursuri, dorim să evidențiem importanța colectării separate a deșeurilor reciclabile și posibilitatea reutilizării lor. Mulțumim CJTimiș și ISJ Timiș pentru sprijinul acordat în organizarea acestui concurs.

"A fost un concurs reușit, cu multe lucrări interesante, iar elevii demonstrează că sunt conștienți de importanța colectării separate a deșeurilor și de protejarea mediului.  Sperăm ca la următoarele concursuri, fie organizate doar de ADID, fie organizate cu diverși parteneri/colaboratori, numărul elevilor participanți să fie în număr tot mai mare. Vor fi cel puțin la fel de provocatoare pentru cei mici. Cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când vedem implicare din partea copiilor în activități de educație ecologică și sunt convins că cei mici știu să aibă grijă de mediul înconjurător. Mulțumim elevilor pentru participare, profesorilor coordonatori pentru implicare. Felicitări câștigătorilor!" a declarat Romeo Petru Ursu, director executiv ADID Timiș.

 

Arta reciclării secțiunea I – desene

Arta reciclării secțiunea II – obiecte realizate din materiale reciclabile

Arta reciclării secțiunea III – video/colaj fotografii

 

      

Comments are closed.